Vise Versa er et damekor bestående av ca 30 sangere, fordelt på fire stemmer. Vi øver ukentlig under ledelse av dirigent Kari Raff Reinemo og opptrer både med egne konserter og på arrangementer der det ønskes underholdningsinnslag.

Damekoret Vise Versa oppsto i 2009 som et mødrekor på Bogstad skole. I løpet av årene koret har eksistert rekrutterer vi i større grad fra hele Røaområdet. Koret består av sangere med varierende sang- og musikkerfaring, alt fra mer erfarne korsangere til folk som ikke har drevet med organisert musikkaktivitet tidligere. Musikkrepertoaret spenner over et bredt spekter av sjangre, som pop, jazz, barbershop, musikal, folkemusikk og mer klassiske toner. Vi er glad i å underholde, og liker å opptre i mange ulike sammenhenger; sykehus, lokale arrangementer, familiekonserter, selskaper, Røa kirke, under uteksamineringen av sykepleiere i Rådhuset osv.  Vi ønsker å kombinere musikalsk utvikling og sanglig læring med godt sosialt klima og spontan deltakelse.  Vi ønsker oss korøvelser som inspirerer gjennom løssluppen musikkfaglig ledelse og samsang. 

Vi øver hver tirsdag i to timer fra skolestart om høsten og frem til første desember. Deretter fra første tirsdag i januar til første tirsdag i juni. I høst- og vinterferie er det fri. Vi holder gjennomsnittlig et helgeseminar i året, og ønsker ca annethvert år å reise bort for felles opplevelser, øving og mulig konsert. Vi ønsker jevnlig musikalsk samarbeid med andre kor, profesjonelle musikere og sangere, innenfor hva som lar seg gjøre økonomisk.

Vi kaller oss også Vestre Voksen Vidunderlige Sangforening, fordi våre medlemmer bor ved eller i nærheten av området rundt gamle Vestre Voksen gård.